26-27 червня за сприянням Київської міської державної адміністрації, КПІ ім. Ігоря Сікорського та Інноваційного Холдингу «Сікорські Челендж» відбувся конкурс інноваційних проєктів “Стійке місто”.
Метою акселераційної програми “Стійке місто” є виявлення та впровадження кращих інноваційних проєктів, які вирішують ті чи інші проблеми в місті, які виникли внаслідок ворожих обстрілів, руйнувань інфраструктури і будинків, а також пошук інноваційних енергоефективних рішень і підходів.
Із більше ніж 40 заявок 2 проєкти нашої команди вийшли у фінал. Це KPI Energy Monitor (ефективна система енергоменеджменту і дистаційного керування обладнанням) і Digital Twin Based Smart Energy System (інтелектуальна система керування теплогенеруючим обладнанням).
За результатами конкурсу проєкт KPI Energy Monitor посів 3 місце! Ця розробка протестована Службою енергоменеджменту КПІ ім. Ігоря Сікорського і продовжує розвиватися. Дуже вдячні команді проєктів Oleksandr Stepanets, Volodymyr Voloshchuk, Олені Шевченко, Inna Bilous. Учасниками проєктів також є викладачі і науковці кафедри Теплової та альтернативної енергетики.
Також вдячні організаторам конкурсу Sikorsky Challenge, Київська міська державна адміністрація – КМДА.
Детальніше про конкурс: